Så blev det 2007 – eller 2 007? Måske burde man have vist planlagt en James Bond film til dette år? Nå, det kan jo være at de gør lidt ekstra ud af dvd udgivelsen senere på året.

Det er så snart 1 år siden at DFS holdt sit sidste møde, hvor jeg – måske lidt provokerende – forsøgte en sidste gang at invitere de mange øvrige medlemmer til at deltage lidt mere aktivt på siden. Der er f.eks. mange komponister, som jeg absolut ikke er den rette til at skrive om, men som fortjener mere omtale.

Jeg forventede bestemt ikke at alle ville kaste sig over det, men havde dog håbet at lidt flere ville bidrage med lidt – af og til. Der er jo også andet end filmmusik her i verden – ikke meget, men lidt. Mit mål var at jo flere vi er om det, jo mindre behøvede den enkelte at bidrage med.

Nu skriver jeg i datid, for jeg har måttet sande at ambitionerne ragede alt for højt – desværre. Danmark er et lille land – og endnu mindre når det kommer til filmmusik. Og mange vil hellere nøjes med at lytte til og samle på filmmusik, end at skrive om det. Sådan er det bare!

I dag er der ca. 2 til 3 personer, der bidrager med anmeldelser og andre indlæg af forskellig art. Det er ikke meget, når siden egentlig skal repræsentere hele selskabet, hvor der vel er ca. 10 gange så mange personer. Konsekvensen er jo så at holdningerne kan virke ensporet og unuanceret. Og mange komponister og scores bliver ikke belyst, i det omfang, som de faktisk har fortjent.

Men med oprejst pande, fortsætter siden i 2007.

Godt nytår alle sammen,
Hilsen Henrik